انعقاد تفاهم نامه با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

با توجه به اهمیت درآمدزایی و ارائه خدمات آزمایشگاهی با تجهیزات موجود با فناوری بالا، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بجنورد برای عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، تفاهم نامه امضاء کرد تا علاوه بر دریافت خدمات از این شبکه، بستری مهیا سازد تا تجهیزات موجود در آزمایشگاه مرکزی را در اختیار سایر پژوهشگران کشور قرار دهد. شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است. باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی نیز برای تسهیل در دریافت خدمات ایجاد شده تخفیف های متنوعی را به اعضای هیئت علمی، دانشجویان، شرکت های دانش بنیان و صنایع کشور ارائه می دهد.

در این شبکه، خدمات آزمایشگاه های متنوعی در حوزه های:

فنی و مهندسی مانند مکانیک، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛

محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی؛

زیست فناوری و پزشکی مانند داروسازی، سلول های بنیادی، مهندسی بافت؛

علوم شناختی و مغز؛

صنایع دستی، مواد غذایی و غیره، ارائه می‌شود.